Najaarsfeest 2019

Met ook dit jaar weer Oranjedance & Oranjerock!

Oranjerock in recordtempo
UITVERKOCHT

Binnen 28 uur was Oranjerock uitverkocht. Een nieuw record. Organisator Eric Koelewijn had al stiekem het vermoeden dat het dit jaar snel zou gaan met de kaartjes. ‘Verleden jaar ging de kaartverkoop ook al iets vlotter, maar dit is wel een nieuwe ervaring.’ 

‘Met onder andere Wulf en Within Temptation hebben we dit jaar grote acts op het podium staan’. Met vooral die laatste band is de organisatie erg blij. ‘We hebben drie jaar lang geprobeerd om ze naar Katwijk te krijgen. Ze zitten vaak in het buitenland en zijn internationaal bekend.’

Kaartjes winnen kan nog!

De 8.000 kaartjes voor het evenement tijdens de Najaarsfeesten in Katwijk aan den Rijn vlogen de deur uit. Een groot aantal mensen heeft naast een kaartje gegrepen. De organisatie krijgt dan ook veel vragen of er niet nog kaartjes te krijgen zijn. De tickets zijn echt op, maar Koelewijn laat wel weten dat er via de Oranjevereniging nog acties komen waarbij tickets te winnen zijn.


Bron: Katwijk Actueel

Let op!
Lampionnenoptocht verplaatst!

Tijdens het najaarsfeest zal er een kleine verandering gaan plaats vinden in het programma wat wij elk jaar vol trotst aan u presenteren. De afgelopen jaren was de lampionnenoptocht steevast op de laatste zaterdag na oranjerock en voor het vuurwerk.

Aankomend jaar zal dat niet meer op zaterdag ingepland worden, de lampionnenoptocht zal aankomend jaar op dinsdag worden gereden. Wij willen u dan ook vragen om de dinsdagavond vrij te houden voor de lampionnenoptocht, wij zullen aankomend jaar ook een inschrijving gaan instellen, wij willen namelijk graag weten hoeveel deelnemers mee rijden met de lampionnenoptocht, het thema wordt later bekent gemaakt.


Op de hoogte blijven van de activiteiten tijdens het Najaarsfeest?
Hou ons dan in de gaten via de website, Social Media en Magazine!