Zaterdag 24 augustus

Zorg dat u op tijd bent voor de beste plekjes voor het zien van de Truckrun. Aansluitend staan er twee fantastische bands voor u gepland op de Turfmarkt.

Donderdag 29 augustus

HET DAK ERAF! Het begint traditie te worden, 3e jaar op rij gaat Los Elektros (formely known as Los akoestos) een feestje bouwen zoals dat alleen kan in De Roskam. We zingen allemaal mee, we gaan gewoon in de polonaise de tent door en we kunnen (of kenne) er niks an doen… Dat komt allemaal door Los Eloktros! Roskam open vanaf 20:00 uur en dan kan het feestje los!
E
ntree € 5,00.

Vrijdag 30 augustus

Vrijdag creëert onze huis DJ Arie van Rooijen de muzikale omlijsting in De Roskam en op de Turfmarkt. Vanaf een uur of drie gaan we “mak an” beginnen en we zien wel wat er van komt! Vorig jaar duurde het feestje gewoon tot sluitingstijd, dus tja, tussendoor even ontspannen door de sloepentocht te bekijken en dan toch nog eentje! Een lestrikje…

Zaterdag 31 augustus

Over “lestrikjes” gesproken: aan alles komt een eind, maar niet voordat we met volle teugen genieten van de blaaskappellen, de artiest die afsluit en onze huis DJ die de gezelligheid nog even weet te rekken. Onder het genot van een drankje, genieten we van het gezelschap, de lokatie en muziek.