Het zo vertrouwde muntje wordt verleden tijd?

Wij zijn al langere tijd op zoek naar een goede en betrouwbare cashless betaalmethode. Die hebben we gevonden en het heet Piek.

Betaal je drankjes veilig en snel met de digitale munt van Piek! Dé nieuwe manier van cashless betalen bij de Najaarsfeesten van Katwijk aan den Rijn.

Hoe werkt het?

Download de app, check-in op het evenement, waardeer eenvoudig saldo op en betaal aan de bar door de QR-code te scannen of nog gemakkelijker met een polsbandje. Pieken’’ kan met iedere bank. Voortaan kan je je goudstukken, festivalmunten en chequeboekjes thuislaten! Dankzij de app heb je altijd voldoende Piek op zak.


Spendeer meer tijd met je vrienden en minder tijd in de rij. Met Piek waardeer je saldo op via iDeal en kan je gelijk aan de bar bestellen.

Betalen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Open Piek, scan de QR-code, bevestig en proost!


Piek is ontwikkeld volgens de meest recente betaaltechnologieën en voorzien van de vereiste beveiligingsmaatregelen. Je drankjes haal je dus niet alleen snel, maar ook veilig! Ontvang overgebleven saldo terug. Iedereen houdt na een event of festival munten over. Om ervoor te zorgen dat jouw munten niet verloren gaan, storten we je saldo

na het event terug. Oftewel, alles is piekfijn geregeld.

Houd je graag overzicht in je uitgaves en transacties? Piek zet alles overzichtelijk voor je op een rijtje. Zo zie je direct waar je hebt

gepiekt en wat je huidige saldo nog is. Dat is 100% onbezorgd genieten van het event.


We gaan deze vorm van betalen dit jaar naast de vertrouwde munt introduceren. We beginnen hiermee in de Oranjebrink. Als het een succes is dan zullen deze betaalmethode op meer locaties gaan invoeren. Hiervoor hebben we ook uw medewerking nodig. We willen graag weten wat u, als bezoeker van onze events, van deze vorm van

betalen vindt.


Meer informatie is te vinden op piek.app, download de Piek Wallet app in de Google Play- en App store en volg onze Instagram pagina (https://www.instagram.com/piekunie) om op de hoogte te blijven van de actuele feestjes.