Op zaterdag 25 augustus is het zover, voor de 32ste keer Oranjerock. Al jaren staat Oranjerock bekend

om zijn uitstekende line-up van topartiesten, gevarieerde keuze uit foods en drinks, knusse kidscorner, prima Katwijkse bands, maar vooral feest en veel gezelligheid voor jong en oud.


MAINSTAGE

Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt. Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. Een muzikaal feest op het mainstage. Extra bijzonder is dat Katwijk-Binner, Jack Glasbergen (Guilty Six, Band and Breakfast) sinds kort de bas-partijen voor zijn rekening neemt bij Pater Moeskroen.

Jett Rebel

Bij een optreden van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, daarom zijn we ontzettend vereerd dat het muzikale multi-talent Jett Rebel op het podium van Oranjerock staat.


Fiddler's Green

Na o.a. Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop is iedereen het er over eens. Fiddler’s Green is FEEST. “Irish Speedfolk”, met deze term heeft “Fiddlers Green” al meer dan 1800 concerten op hun naam gezet. Daarmee zijn ze één van de beste live acts uit Duitsland. Een top live act. Er is maar één plaats waar deze feestbeesten thuishoren… mainstage Oranjerock.

Waylon

Eigenzinnig en verrassend, maar altijd met maar één doel voor ogen: zijn grote liefde voor muziek. En daar houden we van bij Oranjerock. Waylon omschrijft zijn muziek als rock en soul, met het ruige van rock maar met de intentie van soul. De echte muziekkenners omschrijven Waylon als een fantastische zanger en performer: “Waylon heeft een stem van ongekende veerkracht en dynamiek. Zijn vocalen laveren tussen die van Al Green, Stevie Wonder, een jonge Rod Stewart en James Morrison; rauw en schel tijdens hoge uithalen en zacht en teder tijdens ingetogen stukken”.Waylon zal daarom Oranjerock 2018 muzikaal afsluiten.