Oranjevereniging
Katwijk a/d Rijn zorgt voor uniek autospektakel

Het is niet voor het eerst dat de OV Katwijk aan de Rijn tijdens de Najaarsfeesten met een stunt op de proppen komt. Nadat er eerder al een zelfgebouwde onderzeeër de Oude Rijn binnenvoer en de Blauwe Tram in de Rijnstraat oude tijden deden herleven hebben de creatieve breinen in het Rijndorp een nieuw huzarenstukje bedacht.

Geen brug te ver....

Het wordt een feestweek in het teken van de autosport. Geen echte race, maar een grandioze demo met voormalige Formule 1 coureur Jan Lammers die onlangs nog de 24 uur van Le Mans reed. Ook zijn wagen, samen met een Formule 1 wagen is aanwezig, diverse autocars, de snelste auto’s van topmerken en ook het Solar team met hun ‘zonneauto’ zijn te bewonderen. De bekende broers Tim en Tom Coronel zullen ook acte de préséance geven.

Koop NÚ je kaartje!

Het parcours langs de Westerbaan wordt geheel afgesloten en ook op de dijk aan de woonzijde worden hekken geplaatst. Het publiek kan alleen op speciale plaatsen het parcours betreden. Daarom is het belangrijk om tijdig een kaartje te scoren voor dit fantastische evenement!


Voor sponsors wordt er een VIP tribune geplaatst. In de Salomonszegel komt een braderie/automarkt en in het rennerskwartier nabij de rotonde Cantineweg zijn de auto’s te bewonderen. Op het OV terrein zijn er ook snelle auto’s uit het topsegment te bezichtigen. Er is een kindermiddag in het teken van de autosport en voor een hapje is er een aparte cateringstraat. Gezellige muziek zal er ook zeker niet ontbreken.